Izola restavracija mi vedno pričara spomine na poletja

Izola restavracija mi vedno pričara spomine na poletja

Ker sem veliko let preživela na obali, se jih vedno rada tudi spominjam, še posebej, ko pridem ponovno na obalo. Tako sem imela svojo kavarno, kjer sem vedno rada pila jutranjo kavo in Izola restavracija je bila moja destinacija, ko sem si zaželela dobrega kosila. Še danes je odprta ta Izola restavracija in vedno, ko sem na obali, grem rada tja, kaj pojesti. Tako sem se navadila. Nazadnje sem šla v to restavracijo s svojim fantom in mu tako pripovedovala, kaj vse sem počela na obali. To so bila res lepa leta, ravno takrat sem bila polna energije in volje do življenja, zato sem veliko stvari tudi doživela. Izola restavracija je bila samo ena izmed stvari, ki sem jih imela rada in se jih sedaj rada spominjam. 

Sem človek, ki rad potuje mu je Slovenija zelo lepa, seveda so pa potem, ko sem doma najlepši spomini. Če bi imela to možnost, bi živela na več koncih Slovenije, tako da bi non stop potovala. Vsak letni čas ima svoj čar, tako bi poleti izkoristila obalo, pozimi Gorenjsko, drugi letni časi pa bi bili namenjeni mojim staršem. Sedaj sem srečna in upam, da tako tudi ostane. 

Večeri in Izola restavracija so vedno najlepši, že zaradi dobre hrane in lepih spominov. 

Verjetno imate tudi vi kakšne spomine in prav je tako. Spomini so zato, da vemo, da smo nekaj lepega doživeli in nas tudi kaj naučijo, ko smo imeli slabe izkušnje. Vsak človek v življenju raste po svoje, eni tako in drugi drugače. 

Sama obožujem dobro hrano, mogoče mi je zato ostala tako v spominu Izola restavracija, ker imajo tam res dobro hrano čez vsa leta. Imeli so jo takrat in imajo jo sedaj. Včasih si želim, da bi bilo več takšnih Izola restavracij po Sloveniji.