Organiziranost in garderobne omare

Organiziranost in garderobne omare

Dobro vemo, kako srečni smo lahko, če imamo doma pregledne garderobne omare. Pri ženskah je vedno tako, da je naša omara vedno premajhna, pa ni važno kako velika je. Enako se je zgodilo pri nas doma. Če ne bi na koncu imeli garderobne omare, bi se zgodilo to, da bi kar nekaj lepih oblačil podarila ali pospravila v škatle. 

Dolgo sem premišljevala, kako praktične so garderobne omare po meri, ker resnično izkoristiš ves prostor, ki ga imaš na razpolago. Pri nas doma smo dolgo imeli navadne omare in ne morem vam povedati, kako sem ob zlaganju vedno bila nervozna. Potem pa sem se en dan odločila, da si bom privoščila garderobno omaro in tako rešila mojo prostorsko stisko z oblačili. Ja, to je bila edina prava odločitev. Do nje pa sem prišla, ker sem stala pred omaro in premišljevala katera oblačila naj odstranim in se nisem mogla odločiti, ker so mi bila vsa všeč, prostora pa nisem imela dovolj. Tako so bila oblačila v omari preveč nametana in enostavno nisem imela pregleda. Ker pa sem človek, ki si zelo rada ustvari stile v omari v naprej, sem imela problem z prostorom. Tako sem nezadovoljna omaro zaprla in v naslednjem tednu pregledala nove garderobne omare. 

Kar hitro sem se odločila za nakup. Nisem dolgo premišljevala, kajti točno sem vedela, kakšne prednosti imajo garderobne omare. Predvsem mi je bila pomembna preglednost, ki jo bom končno lahko imela nad oblačili. Tako si bom ustvarila stile v naprej in tako se bom lahko zjutraj uredila v minuti, ker bom imela vse pripravljeno. Namreč sem zelo organiziran človek in veliko mi pomeni, če so v hiši vse stvari urejene. Tukaj pridejo na vrsto tudi garderobne omare, ki so vedno pospravljene. Sedaj imam resnično velike garderobne omare, oblačila se ne gužvajo več in točno vidim, kje imam kakšno majico ali hlače. 

Organiziranost in garderobne omare