Keramika Koper ima zelo raznovrstno kopalniško opremo

Keramika Koper ima zelo raznovrstno kopalniško opremo

Keramika Koper nam je priskočila na pomoč, ko smo pred nekaj meseci menjali dotrajano keramiko v kopalnici ter kuhinji in terasi. Od naših prijateljev smo izvedeli, da jim je Keramika Koper obnavljala kopalnico ter da so bili z njimi zelo zadovoljni. Pri njih smo kupili opremo za kopalnico ter tudi keramične ploščice za kuhinjo in teraso. Pred tem smo imeli v kuhinji parket, ki pa ni najbolj primeren za kuhinjo, saj se na njemu poznajo praske in ni tako enostaven za čiščenje kot keramične ploščice. Nekateri ne želijo imeti keramičnih ploščic v kuhinji, ker naj bi bile prehladne. Ta problem se lahko zelo omili s tem, da se v kuhinjo na ploščice položi preprogo. Keramične ploščice so veliko bolj odporne kot parket in so tudi lažje za vzdrževanje čistoče.

Zelo so nas razveselile tudi njihove nadvse ugodne cene keramike in kopalniške opreme, ki so zelo konkurenčne. Keramika Koper nam je znala zelo dobro svetovati katere keramične ploščice izbrati za vsak posamezni prostor ter tudi katera kopalniška oprema bi bila najbolj primerna za opremo naše kopalnice. Mi smo jim le zaupali naše želje in predloge, nato pa som nam odlično svetovali. Končni rezultat je bila čudovita kopalnica in keramične ploščice, ki so tako lepe, da se jih kar ne moremo nagledati. Tudi naši gostje so bili navdušeni nad našo novo kopalnico in ploščicami v kuhinji ter na terasi.

Zanimalo jih je, kje smo kupili keramiko in kopalniško opremo, saj so rekli, da tako lepe in kvalitetne keramike ter kopalniške opreme že dolgo niso videli. Povedali smo, da smo vse za kopalnico, kuhinjo in teraso kupili v salonu Keramika Koper ter da so tudi oni opravili vsa potrebna dela. Ko smo jim na koncu zaupali še ceno, so bili pozitivno presenečeni in sklenili, da bodo naslednjič, ko bodo potrebovali nove ploščice ali kopalniško opremo, obvezno obiskali njihov salon.